Nettiemon etusivulle

Nettiemo
Muutoksen erikoisliike

Osoite (ei myyntiä):
Riihikankaantie 20
81160 Kontiolahti
0400-572386
info @ nettiemo.fi

Nettipuoti
http://www.nettiemo.fi
asiakaspalvelu @ nettiemo.fi

Tukkumyynti

tukku @ nettiemo.fi

Mediasivu
Kuvamateriaalia tuotteista
http://www.nettiemo.fi/
media.html
Nettiemo Oy

Y-tunnus 1793395-8
Alv rek.

Suomen VahvimmatNettiemo Oy maahantuo ja myy laadukkaita imetykseen liittyviä tuotteita. 


HISTORIAA

Anu Laakkosen toiminimi Nettiemo harjoitti nettikauppaa 1999-2002.

31.10.2002 Anu Laakkonen ja Minna Stenroos perustivat Nettiemo Oy:n ja saman vuoden marraskuussa avattiin nettikaupan rinnalle Helsingin myymälä, joka toimi lähes viiden vuoden ajan 15.6.2007 asti. 1.6.2006 avattiin toinen myymälä Kontiolahdelle Pohjois-Karjalaan. Loppuvuodesta 2008 Nettiemo palasi juurilleen nettikaupaksi.

NETTIEMO 5 VUOTTA TAMMIKUUSSA 2004

Nettiemo aloitti toimintansa viisi vuotta sitten Suomen ensimmäisenä imetykseen ja kantoliinoihin erikoistuneena nettikauppana. Anu Laakkonen oli jättänyt entisen työpaikkansa Maailman musiikin keskuksen johtajana Helsingissä muuttaakseen maalle Kontiolahteen Pohjois-Karjalaan. Hän yhdisti maalla asumisen ja uuden teknologian, kotiäitiyden ja toimeentulon perustamalla Nettiemon.

Nettiemo on tuonut markkinoille uudenlaisia naisten itsensä kehittämiä äitiys- ja lastenhoitotuotteita, jotka edistävät läheisyyttä ja luonnonmukaisuutta sekä kestävää kehitystä, kuten imetysvaatteet, kantoliinat, kestovaipat ja ekologiset kuukautissuojat. Tuotteiksi on valittu parhaimpia ulkomaisia alan tuotteita ja kotimaisten pienten naisyritysten innovaatioita sekä maaseudun tuotteita. Nettiemo on toiminut myös esikuvana ja neuvonantajana monille kotiäitien yrityksille. Pienten nettikauppojen aalto ja pienet käsityöyritykset tuovat pehmeitä vaihtoehtoja vauvanhoito- ja äitikulttuuriin.

Yrityksen liikevaihdon ja työmäärän kasvettua Nettiemosta tuli osakeyhtiö syksyllä 2002, jolloin helsinkiläinen Minna Stenroos tuli Anu Laakkosen yhtiökumppaniksi ja kaksikko perusti nettikaupalle livemyymälän eli Nettiemon puodin Helsingin Punavuoreen.

NETTIEMO AVAA LIIKKEEN KONTIOLAHDEN KESKUSTAAN

Nettiemo Oy avaa äitiystuotteiden liikkeen Kontiolahden keskustaan 1.6.2006. Liikkeessä on myytävänä muodikkaita odotus- ja imetysvaatteita, kestovaippoja, kantoliinoja, kuukautiskuppeja ja mm. Reilun kaupan kahvia, teetä, suklaata ja kaakaota sekä ympäristöystävällisiä pesuaineita.

Nettiemon liikkeessä on myös taidehuone, jossa on esillä joensuulaisen kuvataiteilijan Päivi Saarelman tilateos Kohtu. Kohtu on tehty villasta huovuttamalla ja sen sisälle voi mennä kokemaan kohdunomaista tunnelmaa.

Erikoisliikkeen perustamisen pieneen kuntakeskukseen mahdollistaa se, että Nettiemo on toiminut yli seitsemän vuotta nettikauppana ja sen asiakkaat ovat kaikkialta Suomesta sekä myös ulkomailta. 

NETTIEMO 10 VUOTTA TAMMIKUUSSA 2009

Nettiemo on 10-vuotiaana palannut juurilleen ja jatkaa imetystuotteiden erikoisliikkeenä pelkästään netissä.